Са великим задовољством вас на пролећни Дан отворених врата Филозофског факултета који ће се одржати у згради Факултета и у непосредном контакту са свим гостима, у суботу, 16. марта 2024. године, од 10 до 13 часова.

Током овог дана биће представљени студијски програми, а посебно два новоакредитована програма на које смо уписали другу генерацију студената: Италијански језик, књижевност и култура и Шпански језик, књижевност и култура. Поред тога што ћете моћи да сазнате све што вас занима о студијским програмима на основим студијама и интелектуално-техничким капацитетима Факултета потребним за њихову реализацију, моћи ћете да се распитате и о детаљима везаним за пријемне испите будући да има доста ученика који су своју одлуку о будућем занимању већ донели. У разговору са активним студентима моћи ћете да сазнате више о чарима и изазовима студирања, али о студентском животу уопште.

Догађај је конципиран тако да има два дела. Први, тзв. „сајамски“ ће се одвијати у улазном холу и целом приземљу, као и на мезанину, а део са појединачним представљањем студијских програма ће се одвијати упоредо у семинарским библиотекама и учионицама.

Више информација о свему можете пронаћи на нашим интернет странама  https://www.ff.uns.ac.rs/sr/upis-na-studije/osnovne-studije/otvorena-vrata

Слични чланци