Позивамо вас на Дан отворених врата Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду Овом приликом ћемо презентовати све студијске програме које нудимо и одговорити на питања везана за пријемни испит, као и саме студије. Дочекујемо вас уживо, али и вирутелно! Свесни смо да значајан број ученика није у прилици да нас посети у Новом Саду и зато организујемо оналјн консултације истог дана. Дакле, презентација смерова и консултације на Департману почињу у 12ч, док онлајн састанак почиње у 19ч.
Датум одржавања: 22. фебруар 2024. године
● Ако долазите на Департман молимо вас да нам се најавите путем Гоогле формулара. Место окупљања је Трг Доситеја Обрадовића 3, испред плаве зграде Природно-математичког факултета у 12ч. Кликните за Гугл локацију.
● Ако присуствујете онлајн састанку, прикључите се преко Google Meet-а у 19ч помоћу следећег линка: meet.google.com/inb-sfcn-ytk
Наш Департман има осам модула у оквиру студијских програма из основних академских студија: професор географије, геоинформатика, туризам, хотелијерство, гастрономија, ловни туризам, геопросторни аналитичар (у процесу акредитације), нутриционизам и дијететика у угоститељству (у процесу акредитације). Као и девет модула у оквиру студијских програма на мастер студијама: професор географије, туризам, хотелијерство, гастрономија, ловни туризам, управљање културним туризмом и културним наслеђем, геопросторни аналитичар (у процесу акредитације), геоинформатика (у процесу акредитације), нутриционизам и дијететика у угоститељству (у процесу акредитације). На докторским студијама постоји три студијска програма: геонауке, туризам и методика наставе природних наука.
За више информација посетите наш сајт: http://www.dgt.uns.ac.rs/


Слични чланци