Универзитет у Београду- Архитектонски факултет наставља своју традицију раног информисања ђака средњошколског нивоа образовања о условима и могућностима наставка образовања у области архитектуре. У том смислу, ове године по трећи пут организују јавну манифестацију – Недеља са архитектуром у периоду од 26.  до  29. септембра 2023. године, у току које ученици имају прилику да у директном контакту са наставницима, сарадницима и студентима факултета, кроз различите активности, доживе део атмосфере академског живота. 

У жељи да ова манифестација постане динамично место сусрета и комуникације људи из света архитектуре и свих оних који деле страст и жељу за бољим квалитетеом средине у којој живимо, ове године припремили су динамичан програм у коме ће се пронаћи све генерације.

Детаљне информације о програмима радионица и јавних трибина можете добити на линку http://www.arh.bg.ac.rs/2023/09/15/nedelja-sa-arhitekturom-2023/. Целокупан програм је  отвореног типа и за разлику од претходних година нису потребне индивидуалне пријаве за посету Факултету у оквиру манифестације.

Слични чланци