КУРС ПРОГРАМИРАЊА ЗА ГИМНАЗИЈАЛЦЕ

Драги гимназијалци, уколико сте заинтересовани да закорачите у свет савременог програмирања позивамо вас да се пријавите на наш онлајн курс Cisco C++. За учешће није неопходно претходно знање у ИТ сегменту јер лекције крећу од самог почетка. Свакако да ће вам неко досадашње искуство, ако га имате, добро доћи!

За пријаву је потребно послати е-маил са вашим именом, презименом и разредом наставнику програмирања Дарку Перићу, на адресу darko@malopero.com do 20.12.2020. 

Курс ће бити отворен за рад до краја другог полугодишта, а затим ће ученицима који га буду успешно савладали бити свечано уручени сертификати Циско академије Митровачка гимназија у нашој школи. Искористите ову прилику да ухватите корак са вршњацима сличних интересовања из целог света, како се не бисте трудили да савладате исти овај материјал касније са реалним осећајем да остали знају више од вас и да морате да их јурите.
Курс је бесплатан за ученике наше школе.
Будућим полазницима желимо срећан почетак и успешан рад!

Промо линк Циско академије

С обзиром да има ученика који се нису пријавили јер су мислили да курс има недељни темпо и да сви имају обавезе до јуна, Ево појашњења:

Курс се ради самосталним темпом и може се завршити било када, а најкасније до јуна јер ће до тада бити отворен за рад. Полазник који буде успешан у том року добија сертификат предвиђен за то. Полазници који то не успеју или планирају само да уче повећаће своје знање и слободно могу да раде колико могу и желе без обавеза.

You may also like...