Позив високошколским установама на каријерни дан у Mитровачкој гимназији

Позивамо високошкоске установе да у среду 20.11.2019. године од 10 до 13 часова будете гости наше школе у оквиру Дана каријере, који организујемо за ученике матурских одељења гимназије.

Пре две године први пут смо организовали Каријерни дан, што се показало као добра идеја, јер је већ наредне године број пријављених високошколских установа порастао двоструко. Наши ученици, сада већ студенти, били су такође веома задовољни информацијама које су добили од Ваших представника, сваки ученик имао је прилику да пронађе оно што га је интересовало.

Ове године поново постоји интересовање гимназијалаца за сличан догађај, те смо одлучили поново да га организујемо. Сматрамо да је информисање ученика кључан сегмент професионалне оријентације, те из тог разлога позивамо високошколске установе да презентују ученицима своје студијске програме и могућности за наставак школовања.

У зависности од броја пријављених високошколских установа, припремићемо довољан број столова, где можете поставити своје банере, флајере и друго, а ученици ће моћи да обилазе све и да од Вас добију потребне информације.

Молимо Вас да долазак својих представника пријавите најкасније до 13.11.2019. године, путем мејла: pedagogsm@gmail.com

You may also like...