Naša učenica Nataša Popović među 20 najboljih đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske

Naša učenica Nataša Popović, kao đak generacije 2016/2017, uspela je da se nađe među 20 najboljih u konkurenciji više od 500 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske!

Ovaj uspeh Nataši je omogućio da osvoji stipendiju za školovanje na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom.

Uprava i svi zaposleni u Gimnaziji u Sremskoj Mitrovici, ponosni su na Natašu Popović i ovom prilikom joj čestitamo na velikom uspehu i želimo mnogo sreće u budućem školovanju. Uvereni smo da će Nataša iskoristiti sve svoje potencijale i nadamo se da će biti primer ostalim đacima naše škole.

Svečana dodela stipendija je 2. septembra na Belom dvoru

Vaša drugarica i naš đak jedan je od 20 izabranih đaka generacije kojima će stipendija za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena 2. septembra na svečanom prijemu u 12 sati na Belom dvoru.

Podsetimo, kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, 30. juna ugostila je na Belom dvoru više od 500 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već šesnaestu godinu zaredom.

Tom prilikom je kompanija LINK group, kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, objavila lepu vest o dodeli 20 stipendija za jednogodišnje školovanje na ITAcademy.

Svi zainteresovani đaci generacije su do 15. jula slali prijave, u kojima je trebalo da se predstave u najboljem svetlu i navedu na koji način će školovanje na ITAcademy iskoristiti za svoje usavršavanje i dalje napredovanje, a nakon procesa selekcije izabrano je 20 najboljih kandidata.

Nataša dobila priliku da postane vrhunski stručnjak u oblasti IT-ja

Nataša Popović našla se među odabranima i kroz jednogodišnje školovanje na ITAcademy dobiće priliku da stekne znanja i veštine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja današnjice. Nastavu će pratiti online, preko najsavremenije platforme za učenje – Distance Learning platforme.

Po završetku jednogodišnjeg školovanja imaće priliku da polaže za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata i stekne Microsoft, Oracle, Cambridge i mnoga druga zvanja.

You may also like...